ESSVEn uudella piilokiinnitys järjestelmällä, jossa lauta kiinnitetään vinoon naulalla, vie ainoastaan 10 minuuttia rakentaa 10 m² terassia! Tämän vuoksi EDGEFAST on puuseppä Tim ”Timppa” Jaederfeldtille itsestäänselvä valinta. Tässä hän kertoo työkalun 5 parasta puolta:

1. Rakenna 4 kertaa nopeammin – yhtä hyvä lopputulos!

Aikatestissä rakensin 10 m² terassia vain 10 minuutissa, tavalliseen tahtiin ja tavanomaisin kiinnitysvälein. Se oli 4–5 kertaa nopeammin kuin muilla piilotetun asennuksen tavoilla ja kaksi kertaa nopeampaa kuin päälleruuvaus. Nopeus perustuu siihen, että naulain ampuu kaksi naulaa samalla liikkeellä.

Huom!
Muistathan, että voit helposti laskea ruuvien ja puutavaran menekin terassilaskurilla

 

Loading image...

AINUTLAATUINEN NAULAIN

EDGFAST on ammattilaisjärjestelmä ja suunniteltu sinulle, joka rakennat useita terasseja kesässä. Järjestelmä on ainutlaatuinen, ja se on herättänyt paljon huomiota ammattilaisten keskuudessa.

Tuotesivulle
Loading image...

2. Automaattisesti oikea väli

Neljän järjestelmään kuuluvan välimitan (0–6 mm) avulla lautojen väli pysyy samana automaattisesti. Valkoiset palikat kiinnitetään työkalun pohjalevyyn, minkä ansiosta etenen nopeasti pitkin lautaa eikä minun tarvitse mittailla välillä.

Näin asennat laudan julkisivua vasten:
Jos ensimmäinen lauta tulee lähelle seinää, suosittelee Timppa kiinnittämään sen terassiruuvilla, esimerkiksi ESSDECK Maxilla. Varmista, että lauta tulee täysin suoraan.

Loading image...

3. Sopii useimmille puulajeille

EDGEFAST toimii hyvin sekä pehmeisiin että puolikoviin puulajeihin – painekyllästetystä männystä lehtikuuseen. Syksyllä rakensin 100 m² terassin lehtikuusesta, joka rakenteensa vuoksi pyrkii usein vääntymään vielä asennuksen jälkeenkin. Kuitenkin, puoli vuotta myöhemmin, laudat ovat edelleen aivan kuten ne jätin.

Huom!
ESSVE EDGEFAST -järjestelmää ei voi käyttää yli 28 mm paksuille laudoille. Jos haluat asentaa piilotetusti sitä paksumpia lautoja, käytä Hidden Decking Systemiä.

Loading image...

4. EDGEFASTilla pääsee helpommalla

Naulaimeen ladataan 100 kiinnikettä kerralla. Määrä riittää yli kolmeen terassineliöön, mikä vähentää juoksentelua. Lisäksi asennuksen aikana ei tarvitse kontata, sillä naulainta pystyy käyttämään seisten.

Kiinnikkeitä on kahdella eri pintakäsittelyllä
Naulaa muistuttavia EDGEFAST-kiinnikkeitä on saatavana ruostumaton A2-luokassa ja CorrSeal-pintakäsiteltyinä, molempien korroosionestoluokka on C4.

Loading image...

RUOSTUMATON A2-KIINNIKE

Käytetään haastavammissa ympäristöissä, kuten järvien rannoilla ja suuria tai korkeita terasseja rakennettaessa.

Tuotesivulle
Loading image...

PINTAKÄSITELTY C4-KIINNIKE

C4-korroosionestoluokan kiinnikkeitä käytetään mataliin, pienempiin terasseihin, jotka eivät ole lähellä vettä tai uima-allasta ja joita ei käsitellä kemikaaleilla tai sulatussuolalla.

Tuotesivulle
Loading image...

5. Kiinnikkeet eivät nouse

EDGEFAST-kiinnikkeitä kutsutaan myös nauloiksi, mutta litteänä ja hammastettuine reunoineen ne eivät juuri muistuta tavallista naulaa. Koska kiinnike on litteä ja lisäksi leikkaa puukuidut vinosti, ei se nouse ylös puun kuivuessa.

 

Loading image...

Suositellut artikkelit

 

 

Loading image...

Vinkkejä ammattilaisilta ammattilaisille

Tänne olemme koonneet kokeneiden ammattilaisten vinkkejä muille ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä entistä tehokkaammin. Hio terassirakennustaitosi huippuunsa!

Ammattilaisvinkit
Loading image...

Ammattilaisten suosikkiterassiruuvi

Voiko ruuvi helpottaa rakentamista? Ehdottomasti! Lue kuinka ESSDECK Max -terassiruuvi on lyhyessä ajassa noussut ammattilaisten suosioon. Ehkä sinunkin kannattaisi valita se projektiisi?

Lue lisää ruuvista
Loading image...

Löydä lähin jälleenmyyjä

Rakennustarvikeliikkeestä löydät kaiken terassirakentamiseen – ruuvit, kiinnikkeet ja puutavaran. Olemme listanneet ESSVEn terassituotteiden jälleenmyyjät.

Löydä paikallinen myyjäsi
Loading image...